vineri, 28 februarie 2014

Amintiri

Cu un zimbet pe buze, cu o lacrima in ochi, cu un suflet plin de emotii, o minte plina de ginduri, iar toate acestea la un loc, sunt provocate de o amintire, o dulce si izbitoare amintire. Desi incerci sa faci tot ce-ti sta in puteri sa dai totul uitarii, sa iti traiesti viitorul, nu trecutul, totusi, ceva mai bun decit acea amintire nu-i, si daca incerci, oricum acea amintire te urmareste. O amintire iti permite sa-ti amintesti de cineva/ceva cu lacrimi in ochi, insa cu ginduri pozitive. O amintire e o durere ce accepti s-o simti, si sa treci prin ea. O amintire urla in interiorul tau, si te asurzeste cu linistea ei. O amintire ramane o amintire, pentru acel ce intr-adevar s-a simtit bine cindva cu cineva. O amintire e o amintire, ce-ti permite sa fii moral acolo unde ai vrea sa ramai mereu. O amintire ti'o provoaca o melodie, o poza, un gind, o actiune, o persoana.
Asa dar, e o amintire ce-ti da multe batai de cap, ce te intristeaza si tot odata te face un om fericit. Amintirile impodobesc singuratatea oricui, chiar daca cineva n-are nimic avind totul. Si chiar daca face parte din trecut, e cel mai frumos lucru pe care-l poti trai in trecut. Si uneori amintirile nu se sterg, incearca doar sa nu te mai chinuie, sa nu te mai incurce, si singura hotarasti ca trebuie sa plece, iar tu nici nu-i permiti sa priveasca in alte parti, ne mai zicind sa plece. Amintirea e un lucru groaznic, dar tot odata e cel mai frumos. Fiind cel mai frumos, e si cel mai dureros. Amintirili sint sigurul iad, in care noi hotarim sa plecam de parc'om pleca in rai. Si totusi e o chestie interesanta, te incalzeste in interior  si tot odata te rupe pe bucati. Si credem ca dindu-le uitarii,vom trai mai bine, insa procedind astfel, nu ramanem cu nimic, ramine un gol in cap, in suflet, in inima.
Si stai uneori si te gindesti la o amintire, la o persoana, la un loc, la ceva ce va leaga, si realizezi peste citeva secunde ca te inneci in propriile lacrimi. Desi doare, mai mult doare sa uitam, asa macar ne simtim fericiti pentru trecutul nostru.
O amintire trebuie pastrata cu cea mai mare grija, pentru ca in acel moment ce-o faci amintire, te simti fericit. Multumita lor, putem trai 1/2 din acele sentimente ce le traiam acum ceva vreme.
Amintiri, dulci amarui amintiri.♥

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu