joi, 13 februarie 2014

14 Februarie

O intrebare : Numai eu astept mai repede sa treaca aceasta zi, chiara daca e vineri?
Adica sa fim seriosi, e o sarbatoare mondiala, e ceva frumos, e ceva placut, e ceva magic pentru acei ce adevarat asteapta aceasta zi.
Sunt total deacord, e 14 februarie, e sarbatoare, e fericire, e zimbet, e lumea mai vie si la fel iubirea e mult mai puternica. Asta-i un motiv pentru care nu-mi place aceasta zi, pnetru ca oamenii n-am curajul sa vorbeasca in fiecare zi, si isi face planuri imense pe 14 februarie, si atunci spun ce au de zis, adica sa fim seriosi, sa asteptam un 1 an pentru a ne putea exprima sentimentele..?
Inca un motiv ar fi, statusurile de pe diferite site-uri, sint singura suta la suta, cu 70 % dintre persoanele care posteaza staturi de genu ca iubesc aceasta sarbatoare.
Ultima noutate care a aparut peste noapte e statusul care lam vazut la peste 50 persoane "La toti 14 februarie, la mine-i vinerea, raslabon".
Nu-mi mai place chestia "cadourile"...nu sunt fana alor, nici sa le primesc, nici sa le daruiesc, oricum fiecare face cum crede. Nu cred ca daca nu-i vei darui nimic, se va termina totul, e mult mai frumos si sincer un "TE IUBESC" decit bani atunci in vint.



Ei bine, totusi e sarbatoare, totusi ar trebui sa foe cea mai colorata zi din an, pentru ca n ziua asta, neaparat trebuie sa fii cu acea persoana ce te coloreaza. Nu toti au acel noroc, unii din  cauza distantei, unii din cauza neintelegerilor, motive 1001, insa daca dorinta este, rezervi macar 10 minute pentru ea/el.♥

Vreau sa le doresc tuturor indragostitilor sa fie mereu cu a'lor jumatate, sa nu-si duca dorul unul altuaia, sa fie impreuna si la bine si la greu,  sa va certati doar incazul cind nu stiti cine mai tare iubeste, sa aveti parte de cele mai calde imbratisari si cele mai dulci saruturi de la acea persoana speciala pentru fiecare dintre voi. Sa inchideti ochii la obstacolele prin care treceti, si sa va iubiti din toat inima, sa iubiti, si sa va simtiti cu adevarat iubiti. Vreau sa va doresc sa fiti impreuna nu doar in aceasta zi, vreau sa va iubiti in fiecare zi, la fel ca in aceasta zi, sa fiti la fel de fericiti ca si azi.  Iubitiva, pentru ca ce poate fi mai bun decit avostra fericire?:)♥

Hmm...acum pentru cei ce n-au reusit sa-si gaseasca acel suflet pereche, le doresc sa-l gaseasca, sa fie fericiti, sa gaseasca acea persoana cu care ziua ploioasa va deveni mai luminoasa, acea persoana cu care si cel mai intuneric colt are o bucata de lumina, acea persoana cu care va merge pina l capatul lumii.

Va doresc tuturor un 14 Februarie perfecct...!
Nu conteaza, esti singur, sau cu el/ea,  fii fericit, pentru c-o meriti din plin, si pentru ca ai tot dreptul sa fii fericit, nu doar azi, insa daca nu o poti face mereu, fa-o azi, pentru ca nimeni si nimic nu-ti poate sta in drumul viselor tale spre realizare. Azi e ziua voastra, azi e ziua noastra, azi imbracam un zimbet colorat pe fata. si ne gindim non-stop la ea/el.♥
Felicitari.♥






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu