sâmbătă, 1 martie 2014

Miroase a primavaraaa.♥

O adiere de vint mai calda, un soare din ce in ce mai viu, culori aprinse, dispozitie minunata, minte luminata, un suflet curat, si desigur persoane speciale. Daa, dragilor, miroase a primavara, chiar daca prima zi nu e asa cum va-ti imaginat-o, oricum, e 1 martie, e sarbatoare, e bucurie pentru noi toti. Ciripit zglobiu de pasarele, glasuri si mai zglobii de copii neastimparati, armonie in toate, e un nou inceput, e o noua primvara dintr-un an nou, e inceputul unui inceput grozav, e primavara. Desi, dupa atmosfera de afara, ramanem cu gindul la iarna, insa in suflet suntem plini de spiritul primaverii. Nu stiu ce e primvara pentru voi, insa pentru mine, e o oportunitate de'a reveni la viata, de'a simti din noua mirosul ierbii verzi, de'a simti uneori picaturi mici de stropi in zile cu soare, o lume colorata cit in cer, atit si pe pamint. Norii gri isi fac bagajele, si ne lasa cerul senin si plin de lumina, insa ce e si mai grozav, e al nostru soare dulce, pe care toti il asteapta cu sufletul la gura. Cum il asteptam pe Mos Craciun, asa si soarele, trebuie asteptat, insa merita, intr-un final ne luminiaza si coloreaza cite o parte din cele mai intunecate parti.
Primavara, tot odata vine cu dispozitie maximala si cu multe zimbete pe chipul oricui. Un simbol al sosirii primaverii, sunt 2 culori, care-ti imbuneaza ziua la fel ca toate culorile loate la un loc, desigur e un mic martisor, care-l pui cu mindrie in piept, si esti fericit, intr-adevar fericit.

-Un lucru m-a intristat azi, cind eram in oras, si am vazut doar citeva doamne purtind martisoare, dovada ca tinerii din zilele noastre au cam uitat de toate obiceiurile, de adevarata sarbatoare care trebuie s-o aiba fiecare in cap, pentru ca nu in fiecare zi e primavara.-

Deci, ziceam ca-i un nou inceput, o noua fila in cartea vietii noastre, deci datii cit mai multa culoare cartii voastre, depuneti suflet pentru a o scrie, traiti cum cere inima, face-ti nebunii, ca apoi cind ve-ti rasfoi aceasta carte, sa ai ce-ti aminti. Eu incerc sa fac aceasta primavara una memorabila, alaturi de persoanele cele mai dragi, in acele momente cind soarele e cu razele pina-n inima mea, in acele locuri unde ma simt ca acasa, cu un zimbet, nu conteaza daca simt nevoia sa-l port sau nu, cu ochii plini de bucurie, si cu unele lacrimi dupa.
Va doresc si voua, o primavara super-mega-cosmoss, ideala, perfeta, cu bune si cu rele, mai mereu inconjurata de zimbete si persoane dragi, insa uneori cind simti nevoia ramii doar tu si vocea din interiorul tau. Fii mereu colorat pe fata la fel ca mindrul soare, imparte caldura, lumina si bucurie tuturor, iubeste-i pe toti, chiar si cei ce nu merita.
E primavara, e motiv sa fii mai bun, e motiv sa fii fericit, e motiv sa-i ucizi pe toti cu zimbetul tau, e motiv sa fii una cu gindurile, e motiv sa dai friu liber emotiilor si sentimentelor, e motiv de nebunie, e motiv sa fii acel care esti in interior, e motiv sa fii TU.♥
O primavara perfecta va doresc.♥



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu