sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Trecut. Prezent. Viitor

Trecutul incepe  acolo unde ne este prezentul si de unde porneste viitorul.

Trecutul tot  odata e si prezent, e la fel si viitor, e ceva ce a fost, ce am trait, dar tot trecutul arata o actiune pe care vroiam s-o facem, si am facut-o. Tot ce tine de trecut, acolo ramine, nici prezentul, nici viitorul nu poate repeta tot ce a fost, a fost si atit, a ramas o amintire in interiorul nostru, un sentiment, o simpla traire de anostra. E trecut, asta inseamna ca a fost, si nu mai este, si nu va fi, poate va fi, dar nu in tocmai. Multi fug de trecut, asteata sa treaca de acea treapta, si sa urce cu una mai sus, dar odata ce urcam, nu stim ce ne asteapta, si fizic putem ridica una, dar moral - coborind 3. Trecutul e trecut, nimic mai mult, e doar o perioada a vietii noastre, nu schimbi nimic facind acum sau miine din ceea cea fost eri.
.


Prezentul e cel cel traim si-l savuram acum. Traim cu ne cere capul si inima, traim pe negindite, traim asa ca si cum ar fi ultima zi, traim cu ziua de azi, nu ne gindim la cea fost sau ce va fi, e acum, e tot ceea ce-ti trebuie, traiesti clipa care e acum. Iroseste-ti prezentul pe momente petrecute alaturi de cei dragi, facind nebunii, facind ceea ce vrei, pentru ca pe viitor sa-ti amintesti un trecut perfect, sa nu regreti.!
.



Viitorul e cel ce ne intriga, cel ce n pune pe ginduri de doua ori mai mult decit trecutul sau prezentul. Mereu ne gindim ce ne pregateste ziua de miine, mereu stam si avem dubii in viitorul nostru, insa pentru un viitor perfect e nevoie de ginduri pozitive in trecut, idei mortale in prezent.
.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu