miercuri, 22 ianuarie 2014

Dreams


,


.
Niciodata n-am inteles, si  nu voi intelege firea omeneasca, gindurile sale exacte, actiunile, scopul lor, sentimentele, ce vise are, si cum le dobindeste. Mai bine zis, nu le implinesc, dar ramin doar vise, doar dorinte, nu le dau libertate, le tine inchis in el, le tine pentru el, ramin doar vise. Oamenii uita ce inseamna a visa, sau insasi visul, il cred ca e daca in mintea lor, e doar alor, ceea ce e si firesc, dar ceea ce vreau sa zic e ca gindim ca nu vom reusi sa le dobindim, sa le realizam, sa le vedem cu ochii proprii, nu doar cu gindul, sa incercam, pentru ca incercarea vina n-are, iar odata ce-ai incercat si ai gresit, nu inseamna ca trebuie sa lasi capul in jos, si sa renunti, pentru ca daca nu gresim la inceput, niciodata nu vom sti cum trebuie facut exact, niciodata nu vom stapini visele noastre, niciodata nu vom sti, care e finalul acelui vis, niciodata nu vom avea nimic, vom ramine doar cu vise, vom ramane cu o minte colorata, dar cu o viata alb-negru. O viata alb-negru o are doar un om pesimist, cel ce renunta sa creada, cel ce nu e singur pe el insasi, ne mai vorbind de cei cel inconjoara, insa o persoana cu o viata colorata, e acea persoana ce vede in orice lucru, cite o parte pozitiva, o persoana optimista, o persoana ce stie exact ce vrea de la viata, o persoana ce isi aranjeaza in cap exact ceea ce vrea, si incetu' cu incetu' incepe sa realizeze, cite ceva, cit de putin, incearca, depune efort, cade, apoi vrea sa renunte, dar nu poate, pentru ca stie, ca acest mic obstacol nu-i sta in cale, stie ca ii va reusi, stie ce face si cind face, stie pe cine sa aiba alaturi de el, stie de cine sa se fereasca, stie tot ce-i trebuie, pentru ca el are un scop, pentru ca el are un vis, pentru ca el il va obtine, pentru ca intr-un final nu va mai fi un vis, va fi realitatea, va fi realitatea lui, care si-a creato, care o vatrai, si la sigur nu va regreta.

Urmindu-ne visele, nu le urmam doar pe ele, ci si pe noi, gindul nostru, stim ce vrem exact. Mai rau de cei ce nu vad lumea cu  ochii care-o vad eu. Citind asta, va intrebati cum vad eu lumea. Pai cum, exact ca toti voi, doar ca mai pozitiva, mai plina de viata, numai zimbete, doar in ochi mei acel pozitiv si acel entuziazm de a merge mai departe, de afla cit mai mult, da a sti cine si cum priveste, vreau sa le stiu pe toate, vreau pe chipul fiecarui dintre voi sa vad un zimbet pe fata, vreau vedeti si voi la fel, vreau sa crete-ti in ziua de miine, sa nu o priviti ignoranti, vreau sa va captiveze, sa o asteptai, fireste ca e mai bine sa traiesti cu ziua de azi, sa o vezi pe ea ca si cum ar fi ultima, dar e de 3 ori mai bine sa crezi ca ziua de miine va fi ultima, pentru ca ziua de miine in fiecare zi o asteptam, si finalul tot miine va fi, insa care "miine" nu stim exact.
Hai sa fim mai optimisti, hai sa incercam sa dam drumul viselor sa devina realitate, sa  le urmarim cum se adeveresc, sa le privim dintr-o parte.
In fine, sunt doar vise, pina ce, insa pe viitor vor fi mult mai mult de atit, vor fi realitate, sa nu fie doar vise, sa fie ceva mai mult de atit. Nu spune nu viselor tale.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu