duminică, 1 decembrie 2013

Prea.

Multe se schimba, poate chiar prea multe, insa nimeni nu observa nimic, totul pare normal si nu ne intereseaza ce si cum.
Prea multe ginduri, prea putine vorbe;
Prea mullte vise, prea putine realizari;
Prea multe minciuni, prea putine adevaruri;
Prea multi oameni, prea putsina omenie.
Prea multi elevi, prea putini eminenti;
Prea multe lacrimi, prea putine zimbete;
Prea multi dusmani, prea putini prieteni;
Prea putin calm, prea multa furie;
Prea multa ura, prea putina iubire;
Prea multi specialisti, prea putini invatati;
Prea multe relatii, prea putina dragoste;
Prea mult timp pentru altii, pre putin pentru noi insasi;
Prea multe masti pe fetele fiecarui din noi;
Prea mult intuneric, prea putina lumina;
Prea multe pierderi, prea putine recuperari;
Prea multa rautate, prea multa invidie, dar prea putina bunatate si sustinere din partea altora..
Totul este prea de tot, prea esit din cale`afara. Toate lucrurile au valoarea lor, unele poate sunt prea scumpe.
Prea, prea,preaaaa....pot continua la nesfrsit. Am prea multe idei, insa nu sint sigura de ceea ce vreau sa fac sau sa spun, sunt confuza, pentru ca acest "prea" ma opreste, ma abate din drum, pentru ca eu nu vreau sa fie bine, vreau acel "prea bine", vreau sa fie perfetc. Niciodata nu avem incredere suta la suta in fortele noastre, iar asta e ceva ce nu toti pot trecee peste, si de cele mai multe ori suntem cunfuji, poate prea confuji, si pierdem si nu mai putem recupera, este prea tirziu...
Prea multe batai de cap, prea multe preucupari, si prea putin este acel ceva de cari cu adevarat avem noi nevoie. Nu ne putem obisnui cu gindul ca totul e prea..prea ca sa ne putem duscurca. Prea multe pierder, insa trebuie sa invatam sa invingem orice cu-n zimbet, cu ceva, ce e a; nostru, cu ceva ce doar noi avem si putem, pentru ca noi sintem cei dusi in eroare, apoi tot noi o luam pe drumul cel bun. Totul e din ce in ce mai bine, prea bine, chiar foarte bine astfel ca nu realizam ce facem, ce spunem si doar conteaza ca e bine prea esit din cale`afara. Prea  multe schimbari, prea multe realizari, prea mult din fiecare, prea ,ult pozitiv, insa fii pregatit de orice, pentru ca nimic nu dureaza vesnicc..
Mereu ne-a incurcat  acel prea, insa inchizind ochii vedem ca totul e asa cum trebuie sa fie, totul e nici prea mult, nici prea putin.
Invata sa vezi lucrurile dincolo de partea cea rea, pentru ca in orice loc este ceva ce ne e specific noua. Inchide ochii la acel prea si deschidei cind totul este asa cum ar trebuie...

Prea, prea, preaaaaaa...intr-un final totull e la locul sau..!


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu