duminică, 29 decembrie 2013

Happy New Year !

Hey-hey-hey lume, inca citeva clipe pina la clipa mult asteptata, inca putin si visele devin realitate, inca putin si toate gindurile noastre se vor adeveri. Feeria sarbatorilor de iarna te copleseste nu doar prin simplu faptul ca e sarbatoare, ci anume prin faptul ca toti cei dragi sunt alaturi, si din acest motiv, realizezi ca ceva mai bun nu este.


Sampanie, focuri de artificii, mandarine, luminite, ceva bun pe masa, citeva persoane alaturi, zimbete colorate, vii, adevarate, uneori si lacrimi, lacrimi de prea multa fericire, ciocnetul paharelor, strigatele de bucurie, felicitari de bine, copilasii dragalasi care imbla din casa-n casa urind gazdelor urari de bine in sosirea noului an, le tremura miinele, nasul rosu, buzele inghetate incit nici nu poti deschide gura, asta nu-i impiedica pe nimeni sa vina si sa ureze, chiar daca deja ragusesc, nu mai au glas, striga pina cind ii tin vocea. Toate acestea si inca multe altele se intimpla doar in citeva minute, dar le memorezi pe un an inainte, si acea senzatie uimitoare te face sa astepti urmatorul an cu sufletul la gura, te face sa astepti asa de parca...nici nu stiu cum sa exprim, e ceva miraculos, magic, fascinant.



Fie ca anul 2014 sa fie un an deosebit pentru toti, anul realizarilor, anul perfect, anul care va aduce schimabri radicale in viata ficaruia dintre voi, sa aveti parte de cele mai frumoase momente,ca la sfirsitul acestui an (2014) sa aveti cee va aminti, sa aveti de ce ride. Va doresc tuturor un an fenomenal, incendiar, "BOMB", sa aveti energie pentru a realiza tot ce vati pus in capsorul ala al vostru, sa fiti centtrul atentie, sa aveti spiritul sarbatorilor mereu in cap si suflet, sa va simtiti deosebit, sa simtiti ca a inceput ceva nou, ca totul si toate sa fie la picioarele voastre, sa va navaleasca un val de ginduri, pozitive, criminale, sa va simtiti anul intreg cum va veti simti in minutul cind va sosi 2014 la portile fiecarui, sa daruiti si sa primiti, sa aveti persoanele potrivite alaturi, sa cunosti noi persoane, noi prieteni, noi aventuri, dar nu in ultimu rind doresc tuturor persoanelor ce au un suflet geaman, sa petreaca fiecare clipa a noului an impreuna cu ea, sa-i daruiasca toata atentia, iar cel ce nu l-a gasit, aceasta e o sansa de a gasi pe cineva cu care anul va deveni mult mai tare. As vrea ca ficare din cel ce citeste asta sa aiba parte de cele mai bune lucruri care i se pot intimpla, sa aiba incredere in el si sa dea drumul gindurilor, sa fie liber in noul an, sa aiba parte de ce-i mai bun. In anul care vine iti urez 12 luni de sanatate, 52 saptamini de fericire, 365 zile fara stres, 8760  ore de dragoste, 524600   minute de nebunie si 31536000 secunde de zile petrecute alaturi de cei dragi, si de doua ori mai multe amintiri alaturi de ei. Felicitari scumpilor.!




Lasa tot ce a fost in urma, concentreazate pe viitor, fati planuri, fii plin de idei pentru nou an, savureaza toate momentele care ti le va aduce anul 2014, petrecel asa, ca dupa aceea sa-ti amintesti cu zimbetul pe buze. A fost un an bun, nu ma pling, am avut de toate,insa a venit timpul ca 2013 sa-si ia valiza si sa-i ofere locul mult asteptatului 2014. Felicitari, felicitari, si din nou felicitari.



Inca 48 ore, suficient timp sa apara putina zapada. :D


(Scriu asta azi, cu 2 zile inainte de inceputul nebuniei care se apropie, pentru ca in ajun sunt toti ocupati si nu au timp de asta :D)
Ho-ho-hooooooooooo..♪

                                            Happy New Year !!! ♥






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu