sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Timp.


Secunde, minute, ore, zile, saptamini, luni chiar si ani,trec repede...poate chiar prea repede. Timpul - o mare problema in zilele noastre, niciodata nu realizam cit de repede se scurge timpul. Uneori e de partea noastra, alte oari e cu totul si cu totul e impotriva noastra. Nu, nu pot spune ca timpul e mereu de partea mea, sunt si eu una dintre cei ce nu realizeaza, nu pretuiesc, iar peste citva timp tot eu voi fi cea care regreta.

De ce mai mereu timpul merge impotriva noastra...? De ce ?

Pentru ca firea omeneasca nu apreciaza ce are, mult mai mult apreciaza ce pierde, insa odata cu pierderea timpului realizam ca am pierdut mult mai mult decit credem. Realizind ca timpul nu se mai intoarce acolo unde-ti trebuie, te pune pe ginduri, adica sa pretuiesti ceea ce ai la moment, sa stii sa-ti traiesti viata din plin, fiecare clipa trebuie traita ca si cum ar fi ultima, pentru ca avem doar o viata, si fiecare llucru nou care vine in viata noastra, vine cu un scop anumit, iar cel ce pleaca inseamna ca nu-i era acolo locul, dar si timpul, pentru ca unele lucruri apar prea tirziu sai prea devreme in vietile fiecarui. Totul este pre, niciodata nu e potrivit, iar acel prea, de cele mai multe ori incurca unele lucruri si te auce intr-o forma cu totul diferita.

Uneori totul e perfect, si bucurindu-ne de tot pozitivul ce ne-nconjoara, uitam de timp, vrem sa ne simtim bine, indiferent de orice circumstanta, si tot odata uitam si de obstacolele ce ne le pregateste viata, insa noi sintem ocupati sa savuram orice momente..in acele momente nu avem nici o bataie de cap, uitam de toti si tate, uitam de e cel mai important, uitam de TIMP, ne gindim doar la noi, in acele momente ne simtim unici, singuri, liberi si nepasatori. Uitamm...pur si simplu uitamse ducem cont de timp, atunci la momen, el nu valoreaza nimic pentru noi, insa dupa putina vreme sintem in stare sa dam orice la schimb pentru a intoarce macar citeva minute petrecute atunci, insa ne impacam cu faptul ca mai scump decit orice e timpul, nimic, nimeni mai exact nu va putea da timpul innapoi, pentru ca fiecare clipa are rostul ei, amintirea ei, si nimeni nu poate schimba nimic.

Foloseste fiecare clipa, ca si cum ar fi ultima, pentru ca odata si odata va fi ultima, iar timpul nu se mai intoarce, asa ca fale pe toate la timpul lor....!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu