duminică, 29 decembrie 2013

Happy New Year !

Hey-hey-hey lume, inca citeva clipe pina la clipa mult asteptata, inca putin si visele devin realitate, inca putin si toate gindurile noastre se vor adeveri. Feeria sarbatorilor de iarna te copleseste nu doar prin simplu faptul ca e sarbatoare, ci anume prin faptul ca toti cei dragi sunt alaturi, si din acest motiv, realizezi ca ceva mai bun nu este.


Sampanie, focuri de artificii, mandarine, luminite, ceva bun pe masa, citeva persoane alaturi, zimbete colorate, vii, adevarate, uneori si lacrimi, lacrimi de prea multa fericire, ciocnetul paharelor, strigatele de bucurie, felicitari de bine, copilasii dragalasi care imbla din casa-n casa urind gazdelor urari de bine in sosirea noului an, le tremura miinele, nasul rosu, buzele inghetate incit nici nu poti deschide gura, asta nu-i impiedica pe nimeni sa vina si sa ureze, chiar daca deja ragusesc, nu mai au glas, striga pina cind ii tin vocea. Toate acestea si inca multe altele se intimpla doar in citeva minute, dar le memorezi pe un an inainte, si acea senzatie uimitoare te face sa astepti urmatorul an cu sufletul la gura, te face sa astepti asa de parca...nici nu stiu cum sa exprim, e ceva miraculos, magic, fascinant.



Fie ca anul 2014 sa fie un an deosebit pentru toti, anul realizarilor, anul perfect, anul care va aduce schimabri radicale in viata ficaruia dintre voi, sa aveti parte de cele mai frumoase momente,ca la sfirsitul acestui an (2014) sa aveti cee va aminti, sa aveti de ce ride. Va doresc tuturor un an fenomenal, incendiar, "BOMB", sa aveti energie pentru a realiza tot ce vati pus in capsorul ala al vostru, sa fiti centtrul atentie, sa aveti spiritul sarbatorilor mereu in cap si suflet, sa va simtiti deosebit, sa simtiti ca a inceput ceva nou, ca totul si toate sa fie la picioarele voastre, sa va navaleasca un val de ginduri, pozitive, criminale, sa va simtiti anul intreg cum va veti simti in minutul cind va sosi 2014 la portile fiecarui, sa daruiti si sa primiti, sa aveti persoanele potrivite alaturi, sa cunosti noi persoane, noi prieteni, noi aventuri, dar nu in ultimu rind doresc tuturor persoanelor ce au un suflet geaman, sa petreaca fiecare clipa a noului an impreuna cu ea, sa-i daruiasca toata atentia, iar cel ce nu l-a gasit, aceasta e o sansa de a gasi pe cineva cu care anul va deveni mult mai tare. As vrea ca ficare din cel ce citeste asta sa aiba parte de cele mai bune lucruri care i se pot intimpla, sa aiba incredere in el si sa dea drumul gindurilor, sa fie liber in noul an, sa aiba parte de ce-i mai bun. In anul care vine iti urez 12 luni de sanatate, 52 saptamini de fericire, 365 zile fara stres, 8760  ore de dragoste, 524600   minute de nebunie si 31536000 secunde de zile petrecute alaturi de cei dragi, si de doua ori mai multe amintiri alaturi de ei. Felicitari scumpilor.!




Lasa tot ce a fost in urma, concentreazate pe viitor, fati planuri, fii plin de idei pentru nou an, savureaza toate momentele care ti le va aduce anul 2014, petrecel asa, ca dupa aceea sa-ti amintesti cu zimbetul pe buze. A fost un an bun, nu ma pling, am avut de toate,insa a venit timpul ca 2013 sa-si ia valiza si sa-i ofere locul mult asteptatului 2014. Felicitari, felicitari, si din nou felicitari.



Inca 48 ore, suficient timp sa apara putina zapada. :D


(Scriu asta azi, cu 2 zile inainte de inceputul nebuniei care se apropie, pentru ca in ajun sunt toti ocupati si nu au timp de asta :D)
Ho-ho-hooooooooooo..♪

                                            Happy New Year !!! ♥






sâmbătă, 28 decembrie 2013

In asteptare ♥


Putin, inca putin, foarte putin, defapt e prea mult de asteptat cind stai si astepti cu sufletul la gura ceva, mai sunt citeva clipe pina la sosirea noului an, insa suspansul si asteptarile ne face sa credem ca a mai ramas o eternitate. 
Azi am impodobit bradul (28.12)...o senzatie uimitoare, ma uitam la el si zimbeam, eram coplesita de maiestria lui, era o senzatie uimitoare, pina nu-mi impodobisem bradul nu intelegeam exact astept cu adevarat eu oare Anul Nou?...insa stind intr-o parte si privindu-l am inteles ca vreau asta cu orice pret, vreau magie, vreau poze, vreau amintiri, vreau persoane dragi alaturi, vreau sa fie mai repede noapte sa aprind luminitile, vreau sa rasune muzica la maxim, vreau focuri de artificii, vreau si astept cu nerabdare seara de revelion. Nu stiu ce e in gindul meu, e doarr nebunie, nebunie curata, vreau ceva sa se tina minte, sa fie o intimpinare a noului an asa cum se cuvine. Am doar ginduri criminale in legatura cu seara de revelion. chiar daca o petrec acasa, in sinul familiei, vreau s-o fac sa se tina minte. singur ca daca voi petrece acasa, nu va fi acea senzatie, nu vor fi acele ginduri/actiuni care le poti face cu prietenii, insa fie, acasa e locul unde inima trage cel mai mult, si sint sigura, c asteptarile mele nu sint in zadar.
Astept, astept, astept.......M-am saturat sa tot astept, vreau mai repede sa vina momentul mult asteptat, sa sarbatoresc, sa fiu fericita, sa zimbesc, sa-i imbratisez pe toti cei care-i iubesc...firesc in acel moment n-o voi putea face, insa a-2-a zi, nimeni din scumpii mei prieteni cu care voi da ochii nu vor scapa fara cite un big hug de la mine.
Pentru mine anul 2014 vine ca un inceput nou, inceput nou insa persoanele ce fac parte din trecutul meu, pentru ca fara ei nici nu vreau sa privesc in viitor.
Heyyy-hey-heyyyyyyy, inca putin-putin, si se incepe.Astept, pentru ca altceva nu-mi ramine nimic de facut.

Stiti ce mai lipseste pentru intreaga fericire.? :(
Zapadaaaaaa...fara ea magia sarbatorilor de iarna nu are acel farmec, e ca si cum ar fi o sarbatoare obisnuita. Revelionul e o sarbatoare care nu se remarca doar prin luminite colorate, ci prin frigul de afara si intri in casa la cald, prin lunecusul pe care-ti fug  picioarele si cazi jos, pe cararusa unde ne dam cu saniile, bulgarii de zapada care zboara de-asupra capului, daaa, asta e magia iernii, asta-i toata sarbatorea, iar zapada o completeaza perfect, doar ca anul acesta nu ne putem bucura asa.
Sperata moare ultima, au ramas numarate zile pina la momentul asteptat, sa nu lasam capurile in jos, cine stie poate aceste citeva zile ne vom bucura de putina zapada.

Sunt in asteptareaa Anului Nou, dar si mai mult astept sa vad cum din cer cad puncte mici, albe, pe virful nasucului, sa simt atmosfera de poveste, sa incerc sa traiesc povestea vietii mele.  Acesete vise imi dau sperante, si gindindu-ma la ele, vreau, si vreau, si iar vreau.
.

vineri, 27 decembrie 2013

Muzica.♪

Niste simple cuvinte, propozitii, texte, acompaniate de o melodie buna, nu mai sint simple cuvinte, propozitii, texte. O simpla melodie poate schimba nu doar intelesul acelor cuvinte, ci si trairile ascultatorului, schimba radical atmosfera si dispozitia.
Niste simple sunete, luate la un loc, fac o arta, o arta prin care se poate exprima fiecare dintre noi, o arta pe care o expui cum vreai si o traiesti dupa felul in care doresti s-o faci. 

Dispozitia mea depinde in mare parte de melodia cu care incep ziua. Nu..nu am o melodie preferata, una anume, una la care la  ramin muta, la care sa nu am ce spune. Sunt multe piese destul de reusite, insa in ultima vreme sunt si mai multe "nereusitte" putem spune.
Fara ea, viata devine un adevarat "non-sens"...chiar acum scriind asta ascult muzica, imi da idei, ma face mai relaxata, ma face sa ma simt libera. Drept vorbind nu incerc de multe ori sa patrund in esenta unui cintec, mie de`ajuns sa aud doar niste sunete, si sunt fericita.
Nu-mi imginez o zi din viata mea fara muzica, o pustietate in suflet, un gol in minte, si o zi pierduta din viata.

Fiecare melodie in parte are amintirea sa, trairile ei, fiecare dintre noi intelegem asta cum vrem, atita timp cit ascultam muzica nimic nu mai conteaza. Muzica desoeri iti aminteste de un loc, persoana, data, trairi, itit trezeste diferite emotii, iti da curaj, te face sa te simti unic, te faci sa fii tu insati, te face liber. Fiecarei situatii din viata noastra, putem sa-i gasim o piesa care ar explica situatia mai bine decit 1000 cuvinte. Fiecare gen de muzica, fiecare piesa in parte, pentru mine nu conteaza, eu aleg ce-mi place mie. De foarte multe ori fasesc o piesa, si o ascult de nenumarate ori, nu ma mai satur de ea, daca-mi place pot s-o ascult pina-mi sta in git in intreg sens al expresie, insa astaa e rar, chiar deloc. Cred ca fiecare dinte cei ce citesc inteleg acel sentiment cind asculti o melodie si apar fluturi in stomac, lacrimi in ochi, incepi sa tremuri, iti trezeste mari fiori, insa continui sa asculti, pentru ca asta vreai, nu doar tu, mintea, sufletu si inima cer mult mai mult. Uneori tot ea ne e ca un prieten, care nu vine nu cuvinte de alinare, dar vine cu o melodie care te pune pe ginduri, si totusi te face mai deosibit, e ceva neobisnuit in ea, e ca si cum ar fi o adevarata fata pe care tot noi o ascundem, de multe ori ea e cea care ne face sa dam friu liber emotiilor, care iti permite sa te exprimi, care-ti sugereaza ce si cum sa faci. Pentru mine muzica e acel lucru, care am nevoie permanent de el, ca aerul, nu-mi ajunge ceva fara. Ea imi aminteste de succesele mele, de toate amintirile placute, de tot cea fost mai bun in viata mea, insa de multe ori mia aratat si partile la care vreau sa inchid ochii si sa le uit, insa ea mi le aminteste, cu scopul ca eu sa-nteleg ce se petrece, si ca trebuie sa mai lucrez la aceasta parte amea. E minunat faptul sa realizezi cit de mult depinde viata noastra de muzica, in mare parte ea e o parte din mine, si cred ca din toti,pentru ca cum am mai zis o zi fara muzica e o zi pierduta.

Fii TU, cel ce alegi ce sa asculti azi, miine...in viitor.
Fii TU, cel ce stii ce vreai si ce nu.
Fii TU, cel ce are vise si tot TU realizeazale.
Fii TU, cu picioarele pe pamint, si cu capul in nori.
Fii,TU..pur si simplu, nu incerca sa fii altcineva, pentru ca cineva ar da orice sa fie ca tine.

Depindem in mare parte de muzica pe care-o asculam, insa mult mai mult depindem de noi.
Iar acum daca nu asculti nimic, porneste o piesa, si regasestete, iar daca n-ai facut-o, inseamna ca nu e piesa potrivita. Cautaa, pentru ca cine cauta - gaseste.!

Lasate purtat de valul melodii preferate, si zi-mi....Cum te simti in acel moment ?


sâmbătă, 21 decembrie 2013

Emotii.



Am coprpul unei femei si emotiile unui copil, ceea ce sunt defapt. Vreau sa gindesc si sa actionez ca un om adult, insa trairile si emotiile mele ma dau de gol, si ramin acel copil cu suflet visator. Fiecare dintre noi are o dorinta, dar si o temere in legatura ce asta, ceva ce-l opreste. Singuri sintem pro si contra noastra, singuri ne intelegem si ne apreciem, si tot odata singuri ne criticam si ne distrugem sperantele.  Deseori emotiile ne joaca feste, de cele mai multe ori ne duc in eroare, ne opresc si nu stim cum sa procedam. 
Eu privesc lumea doar pozitiva, in tot negativizmul vad pozitiv, si de aceea, iesirea mea din aceste situatii este sa zimbesc, si sa ma prefac ca totul e conform planului si imi iese totul.!:))
Cu totii avem temerile noastre, asta e si fresc pentru oricare dintre noi, trebuie sa trecem peste ele.
Deseori avem curaj sa spunem multe, spunem acele lucruri cind suntem singuri, cind nimeni nu stie ce vreai sa spui tu defapt, un monolog interior, un jurnal de viata personala, unde ne exprimam direct si sincer toate gindurile, ideeile si tot ce tine de noi, insa in public unii abea scot un sunet, nici nu le simti prezenta, nu dau friu liber emotiilor si sentimentelor.
Nu-i pot intelege, eu nu pot sa tac, chiar cit de greu n-aar fi zic ceva, chiar daca nu zic pin`la urma, spun ceva cu un scop, spun sa nu tac. Emotiilor le place sa faca haz de noi, sa ne puna deseori intr-o lumina prosta, greu e sa le controlezi si sa stii ca totul e OK.Uneori tot ele ne scapa de unele lucruri, ceea ce e mai rar, mai mult ne duc in eroare.!

Chiar eri, esind pe scena am inceput sa ma panichez, si rideam, nu stiem ce sa fac, cum sa fac, sala ridea (ridea pt. ca era o sceneta comica) eu nu stiam cum sa fac sa nu rid, eram unul mia caraghios ca altul, m-au coplesit emotiile, si putin mam pierdut, apoi incepind a vorbi, ma simteam mai usurata. A fost greu, insa a meritat, sala a ris cu pofta, si noi am avut placerea sa vedem sustinatorii bucuror, aplaudindu-ne, stiam ca am facut o treaba buna : )

Lasa-ti emotiile de-o parte, ginditi-va la voi si la visele voastre, nu va uitati la micile obstacole ce va stau in cale, ele vin atunci cind trebuie si pleaca cind hotarasti tu astta)

Fii tu insati, si totul o sa-ti mearga ca pe roate.!

duminică, 15 decembrie 2013

Zimbesteeee.♥



Cel mai dulce cuvint auzit vreo data, acel cuvint ce te face fericita...Zimbetulll : )
Ceva ce nu se reda, ceva ce nu toti o simt cu adevarat, ceva ce acopera multe, insa reda de doua ori mai multe, un simplu zimbet iti da culoare vietii, iti da curaj, te face deosibit(a)..Zimbim atunci cind suntem fericiti, atunci cind cistigam, cind iubim, cind avem motive...insa e atit de minunat sa te fii cu zimbetul pe buze, incit indiferent de orice situatie, nu te poti abtine din a zimbi, e ceva ce nu controlam...Urim, pierdem, uitam...totusi zimbim, zimbim pentru ca asa e firea omeneasca, asa sunt eu, indiferent de orice zimbesc, simplu, ciudat...zimbesc, uneori pare chiar ciudat de tot, insa nu-mi pasa..Eu zimbesc, nustiu cum si de ce, insa zimbesc, fara motive, fara nimic, doar zimbesc si mi se pare ca totul e perfect.

Daaa...nu neg faptul, uneori zimbesc preaa mult, uneori si eu sunt satula de minee, insa nu-mi inchipui ce zic ce-i din jur, defapt nu ma streseaza taree, cine ma vorbeste, le zimbesc frumos in fata, mai mare razbunare nici nu poatee fi..In fiecare zi se gaseste o persoana sa-mi zica "Se spune ca cine zimbeste, viata i se prelllungeste...se pare ca tu vei trai vesnic"...Banal, dar adevarat, nu cred ca sunt persoane care ma cunosc fara un zimbet pe buze pentru macar 2 minute, defapt e greu de imaginat pentru unii, insa mereu mi-am pastrat calmul, si cu-n zimbet, cit de greu n-ar fi, continuii, visez si realizez multee.  ciudat sa vezi pe cineva sa-ti priveasca in ochi si sa inceapa a zimbi, chiar foarte ciudat, insa eu zimbesc de la orice nimic...uneori chiar si de la nimic pot sa incep a ride in hohote, apoi ma intreb "de ce mai rid acum?"..Nu..nu gasesc raspuns, insa las totul balta, si zimbesc in continuare...

Nu-mi inchipui o zi, din viata mea, fara macar putin zimbet pe fata, insa ce sa mai zic de cei din jur, nu cred ca e usor de crezut... Uneori cad pe ginduri..sincer sa zic, nu am nici o mimica, nimic, trece 1-2 min si aud vorbele "parca n-ai fi Katea fara zimbet pe fata, cu totul alta persoana" la care eu incep a ridee, si incep a ride si cei din jur. Am multa energie pozitiva, ginduri mortalee, actiuni ne ginditie, insa zimbesc si e cu totul alta atmosfera.

Nu inteleg, cum o singura mimica a fetei poate schimba un intreg om, ma refer la mine, cu zimbet pe buze sunt euu, sunt libera, sint cineva...insa pur si simplu stind, am aceleasi ginduri, intentii, si alte chestii, insa persoanele din jurul meu nu inteleg ce se petrece, nu isi dau seama, ca e tot aceeasi persoana, tot eu : )  sunt cineva indiferet de mimica fetei, indiferent de circumstante...!

Lumeeeee, zimbitii citt va tine gura, sufletul, mintea..! Zimbiti, fara motive, fara ginduri, fara a gindi, simplu zimbeste, si vezi ca totul in jurul tau prinde viata, prinde culoare, e ceva ce creezi tu singur..Zimbesteeee - Lumeaa te iubeste, asa cum esti, insa cu un zimbet cald, poti spune mai mult decit cu 1000 de cuvinte...

Acum indiferent de ocupatia ta la moment, cind citesti asta, simplu zimbeste, fii tu insati, uita de seriozitate, uita de stress, uitaa...un singur lucru ia-l aminte...ZIMBESTE <3


sâmbătă, 7 decembrie 2013

Success.


Incepem treptat, pas cu pas, gind cu gind, fapta cu fapta, realizari, esecuri, intr-un final ajungem la dulcele gust al succesului. E ceva ce nu incepe azi si se termina miine, e ceva ce perfectionezi pe timp ce trece, e ceva ce-ti da puteri sa mergi inainte indferent de orice cazatura, iti da sperante,  iti da incredere in sine, ceea ce importa cel mai mult. Greseala cea mai mare, este cea care-ti poate schimba viata, cea care te discurajeaza, acel sentiment cind crezi c totul a luat sfirsit, acel moment cind crezi ca nimic nu mai e posibil...e cea mai mare greseala "sa te lasi invins cind  stii ca poti invige", asta-i cea mai mare greseala...e ceva care nici eu, nici tu, nici ei nu pot schimba, e acel sentiment de dezamagire, e ceva ce te distruge moral, insa demontreaza ca tu esti altcineva, si ridica`te atunci cind toti se asteapta mai putin, atunci cind e momentul, atunci cind inima cere, cind esti 100% convinsa ca reusesti, si e cu totul altceva,  nici nu realizezi ca ai atita forta in tine, nu te mai recunosti, te vezi pe tine si adversarul tau, iar el nu vede in tine acea disperare, acea dezamagire, cede in ochii tai curaj si incredere, stie ca nu mai are sanse, treptat ajungi la succes, insa tu hotarasti daca vreai asta cu adevarat..!

Azi am avut o experienta neobisnuita, am cazut (traume chiar am avut), am incetat sa sper, insa echipa ma miscat inainte, mia deschis ochii, mi-au spus ca pot mai mult de atit, si la drept vorbin asa a si fost. Am vrut sa renunt, am crezut ca nu are rost sa continui, am crezut c nici nu trebuia sa incepem tot ce a fost, insa ele, mi-au amintit prin cite momente grele am trecut si intr-un final am recaptat acea incredere, indiferent de durere, am prins curaj si am inceput putin mai serios, nustiu cea fost, insa intr-un moment am simtit ca noi suntem un intreg, si noi putem mai mult de atit, treptat am ajuns si la succes, greu dar am ajuns.!

Credeti in voi, pentru ca altcineva te poate sustine doar cu citeva cuvinte, patrunde in esenta acelor cuvinte, incercati sa fiti voi, incercati sa nu lasati capul jos, sau chiara daca s-a intimplat, la un moment dat ridical, sa vada lumea de ce esti in stare, sa fii una cu echipa, sa  ai curaj, sa vezi punctele acumulate de tine, si sa incerci sa schimbi ceva, ceva care-ti apartine..! Sint sigura ca perfecind ceea ce poti, vei fi cineva la care nici nu visai. 

Succes, succes si iar succes, iata unde trebuie sa ajungem noi...!


vineri, 6 decembrie 2013

Vitezaaa...


Mereu am avut o atitudine foarte serioasa fata de unele lucruri, mai putin in perioada actuala. Mereu am fost calma (ceea ce va vine greu sa credeti), insa asa este. Nu stiu , defapt nici nu vreau sa stiu ce-s cu schimbarile  care au avut loc, am inceput sa activez fara sa gindesc, sa uit  ce-i mai important, si sa-mi aduc aminte de cele mai marunte lucruri, atrag mai multa atentie celor ce nu merita, si uit complet de cei ce cu adevarat au o atitudine foarte seioasa fata de mine, cei care ma inteleg indiferent de orice, toate schimbarile acestea au o viteza care n-o pot stopa, care e imposibil s-o controlez, defapt la drept vorbind nici nu vreau. Ma ratacesc printre ginduri, nu stiu ce vreau si ce nu mai vreau, nu stiu cum sa incep si cum sa termin, nu stiu cind sa zimbesc din suflet si cind sa vars o lacrima curata, nu stiu cind sa accelerez si cind sa ma opresc, nu stiu, dar nici nu pre imi dau staruinta sa inteleg ce vreau si ce nu vreau. Stiu ca vreau sa traiesc si sa dau viteza la maxim,  sa uit de toate, sa dau friu liber emotilor, sa fiu libera, sa am vise, sa maresc viteza sa ajung mai repede la ele, cit de repede posibil, fara sa ma intorc, fara a micsora viteza. Scazind aceasta viteza scade si interesul meu fata de ceea ce vreu, si ma stopez fara sa vreau, fara la gindesc. Nu...nu ma veti intelege, nici eu chiar nu inteleg, nu mai inteleg nimic, ce vreau-ce nu vreau..Stiu doar un singur lucru "vreau sa accelerez, sa merg inainte, cu o viteza mult mai mare fata de cum e acum..."

De ce anume "viteza", de ce nu altceva..?

Pentru ca asa am fost eu din tot'deauna. Am vrut sa ma evedentiez, sa atrag atentie, si simt ca prin asta ma fac deosebita... Mereu m-am considerat a fi doar EU, indiferent pe cine am alaturi, pe cine ascult si pe cine ignor, indiferent de obstacolele avute, indiferent de orice..eram doar eu si atit...nimic mai mult, pentru ca nu am nevoie, imi ajunge..pentru ca din propria experienta, nu conteaza cit de apropiata iti e o persoana, ea iti e la fel unul din dusmanii tai, sa ca tine minte: Cind cazi, nu astepta pe cineva pentru a te ridica, ridica-te singur, pentru ca in acel moment nu valorezi nimic pentru nimeni, insa fii sigur ca va veni si rindul tau..!

Nu ma pling, sint si eu una din persoanele la care totul e invers, in special "prieteni dusmanosi, dusmani prietenosi"...intelegeti asta cum vreti..

Viteza -  e unicul lucru care ma relaxeaza, care-mi da motive sa fiu fericita, sa ma evedentiez, sa fiu libera, sa gindesc limpede, sa am vise, sa le realizez, sa am idei, sa fiu ceea ce sunt. Imi da energie, imi da senzatia ca sunt eu si drumul care e n fata mea..si acum nu ma refer la viteza interioara..ci la cea reala, la cea lla care va zburat gindul cind ati vazut titlul "Viteza"...Nu cred ca cineva sa asteptat ca incep cu viteaza cea ce imi coordoneaza viata, toti, in special eu am crezut ca voi incepe cu viteza cea care-ti da o adrenalina si o dipozitie mortalaa...! insa asa sau asezat lucrurile ca am expus cu totul altceva. Nu cred ca intelegeti cum e atunci cind viteza e la maxim, cind imaginili din jurul nostru trec de parca nici n-au fost, sa vezi doar sageata cum se ridica de la 80-90-100-150 (da drept vorbind, mai mult de atit nu am incercat, insa asta va fi sigur :D) e ceva care nu se exprima cu cuvintele, e ceva deosebit, sincer sa spun nu gasesc cuvinte potrivite sa expun ceea ce am in gind acum. Varaaa, mai ales, cind e cald si bine, iar apoi cind iti i`ai o viteza, ca nu realizezi ce cnsecinte poate avea, simti doar vintul cum zboara, simti cum ustura fata de vintul ce-ti sufla in fata, cind incepi sa tremuri ca-ti este frig, dar continui sa ridici viteza, pentru ca e ceva ce nu pot explica, ceva ce nu cred ca poate explica nimeni..! E cevaaa, ce multi inteleg, dar si mai multi idee nu au de ce scris eu acum. Cine intelege stie cum ma simt eu atunci, in acel moment cind trebuie sa cobor viteza, insa nu pot, pur si simplu nu pot, din contra vreau mai mult si mai mult. De cele mai multe ori sunt consecinte, poate chiar foarte mari, eu nu am apucat sa trec prin acestea chiar daca nu stiu cind sa ma opresc, nici nu vreau sa stiu ce-i asta..!

Sunt eu, cea care hotaraste cu ce viteza sa merg prin viata, eu aleg, eu fac, eu cred, si eu savurez toate bunurile vietii din plin, iar cel mai mare bun al vietii mele e VITEZAAAAA.♥



               

duminică, 1 decembrie 2013

Prea.

Multe se schimba, poate chiar prea multe, insa nimeni nu observa nimic, totul pare normal si nu ne intereseaza ce si cum.
Prea multe ginduri, prea putine vorbe;
Prea mullte vise, prea putine realizari;
Prea multe minciuni, prea putine adevaruri;
Prea multi oameni, prea putsina omenie.
Prea multi elevi, prea putini eminenti;
Prea multe lacrimi, prea putine zimbete;
Prea multi dusmani, prea putini prieteni;
Prea putin calm, prea multa furie;
Prea multa ura, prea putina iubire;
Prea multi specialisti, prea putini invatati;
Prea multe relatii, prea putina dragoste;
Prea mult timp pentru altii, pre putin pentru noi insasi;
Prea multe masti pe fetele fiecarui din noi;
Prea mult intuneric, prea putina lumina;
Prea multe pierderi, prea putine recuperari;
Prea multa rautate, prea multa invidie, dar prea putina bunatate si sustinere din partea altora..
Totul este prea de tot, prea esit din cale`afara. Toate lucrurile au valoarea lor, unele poate sunt prea scumpe.
Prea, prea,preaaaa....pot continua la nesfrsit. Am prea multe idei, insa nu sint sigura de ceea ce vreau sa fac sau sa spun, sunt confuza, pentru ca acest "prea" ma opreste, ma abate din drum, pentru ca eu nu vreau sa fie bine, vreau acel "prea bine", vreau sa fie perfetc. Niciodata nu avem incredere suta la suta in fortele noastre, iar asta e ceva ce nu toti pot trecee peste, si de cele mai multe ori suntem cunfuji, poate prea confuji, si pierdem si nu mai putem recupera, este prea tirziu...
Prea multe batai de cap, prea multe preucupari, si prea putin este acel ceva de cari cu adevarat avem noi nevoie. Nu ne putem obisnui cu gindul ca totul e prea..prea ca sa ne putem duscurca. Prea multe pierder, insa trebuie sa invatam sa invingem orice cu-n zimbet, cu ceva, ce e a; nostru, cu ceva ce doar noi avem si putem, pentru ca noi sintem cei dusi in eroare, apoi tot noi o luam pe drumul cel bun. Totul e din ce in ce mai bine, prea bine, chiar foarte bine astfel ca nu realizam ce facem, ce spunem si doar conteaza ca e bine prea esit din cale`afara. Prea  multe schimbari, prea multe realizari, prea mult din fiecare, prea ,ult pozitiv, insa fii pregatit de orice, pentru ca nimic nu dureaza vesnicc..
Mereu ne-a incurcat  acel prea, insa inchizind ochii vedem ca totul e asa cum trebuie sa fie, totul e nici prea mult, nici prea putin.
Invata sa vezi lucrurile dincolo de partea cea rea, pentru ca in orice loc este ceva ce ne e specific noua. Inchide ochii la acel prea si deschidei cind totul este asa cum ar trebuie...

Prea, prea, preaaaaaa...intr-un final totull e la locul sau..!