vineri, 7 martie 2014

Femeie (2)

Fiica, sora, domnisoara, femeie, doamna, bunica..toate acestea sunt o ea, sintem si vom fi noi defapt, sintem FEMEI. Trebuie sa te mindresti ca esti o ea, si nu un el, trebuie sa te mindresti ca esti o stea ce sclipeste in ochii lui. Trebuie sa fii si sa te simti femeie 24/24, cit de greu ar fi, trebuie sa tii capul sus, pentru ca fiind femeie, pari slaba, si neajutorata, insa femeia e mai buna decit orice actrita ce-o vezi la TV, joaca un rol foarte important, in vietile noastre, in vietili barbatilor in special. Pare, ca daca esti femeie, ai tot timpul doar pentru tine, nu faci nimic ziua intreaga, insa doar femeia stie cum le reuseste pe toate.
Cine e cea ce ne intelege, cine e cea care cade seara cea mai obosita, cine e cea care ne iubeste, cine e ?
E mama, e femeia ce ne-a dat vaita, e femeia care te studiaza cu privirea, insa te intelege cu sufletul si mintea, e femeia care te protejeaza de oricine, oricind, oriunde, e femeia care ne are in inima si atunci cind facem ceva trasnit, e femeia care te pune mai presus decit propria ei viata, e femeia care nu stie ce e odihna din clipa in care te-a adus pe lume, e femeia care iti va spune tot ce vrea, insa apoi tot ea te alina cu citeva cuvinte dulci, e femeia care uita de toti si toate cind e vorba de noi, e femeia care e femeie in toata firea.
Astazi fiind cea mai importanta zi, din viata oricarei femei, a oricareea dintre noi, care acum inca nu stim ce e aeea femeie adevarata, insa vom ajunge, e ziua lor, in special a mamelor, a acelor ce sunt femei adevarate. E 8 Martie, e o zi speciala, pentru mine, pentru ea, pentru tine, pentru scumpa mama mea, e o zi speciala pentru toate femeile, e o zi care se evedentiaza si nu doar in sufletul femeilor, ci si a micilor fetite, care la rindul lor vor fi demne sa fie numite femei, si cred ca acest nume trebuie sa-l porti cu mindrie, pentru ca e greu sa fii femeie, dar e al nabii de frumos.
Esti femeie, cazi, insa indata te ridici, folosind chiar si cele mai trasnite metode, iti place sa-ti traieti, iti place sa fii femeie, sa ai totul sub control, si sa fii steaua care lumineaza cel mai mult. Plingi, iar apoi le zimbesti tuturor inselator.
Spun un mare cuvint de felicitare tuturor domnisoarelor si doamnelor, le spun sa fie mindre ca-s fete, femei.
Fiti femei nu doar pe 8 martie, fii femeie in toata ziua, la orice ora, pentru ca, ce poate fi mai frumos decit sa fii femeie...? Fii mindra, pentru ca intr-adevar ai cu ce te mindri, poate esti mai slaba decit un barbat, insa il ucizi prin faptul ca esti cea mai mare slabaciune a lui, esti mult mai puternica decit crezi, esti mult mai tu, decit poti fi. Fiti fericite, femeilor, pentru ca daca sunteti voi fericite, ii faceti tuturor o zi mai buna, sunteti soarele din urma oricarui nor, sinteti inimile ce bat in coprul fiecarui, sinteti femei, si asta-i cel mai important.!

P.S. Felicitari, celei mai scumpe femei din viata mea, felictari tie, mamico !!! Azi e ziua ta, azi e motivul sa fii exact ca un mindru soare, sa ai zimbetul pe buze, sa ma luminezi, sa ma incalzesti, sa ma colorezi, si sa fii mereu de'asupra mea. (Azi incepi si nu mai temrini:D) Desi, faci asta mai mereu, oricum, esti mult mai calduroasa si luminoasa decit soarele, pentru ca el azi este, miine nu-i, iar tu ramai alaturi de mine si in zilele senine, si in zilele cu furtuni. Azi vreau sa-ti spun ca ai tot dreptul sa fii fericita, si nu doar azi, fii  mai mult decit un soare, fii mai mult decit o femeie, fii tu, si e deajuns, pentru ca in tine vad, ce inseamna sa fii femeie. Esti modelul meu, esti idolul meu, esti cea mai importanta femeie din viata mea, esti tu, esti mama mea.

Urrrrraaaaaaaaaaaaaaa, feteeeelorrrr, uraaaaaaa, astazi este ziua mea, ata, anoastra, azi e ziua mult asteptata, azi e 8 martie, azi e ziua fara de reguli, azi e ziua care trebuie sa ramana in inima oricarei femei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu