duminică, 9 martie 2014

Gelozie


Un sentiment care te aduce la tulburari de cap, un sentiment ce-ti trezeste lacrimi in ochi, un sentiment ce-l simti, atunci cind iubesti, iubesti cu adevarat, atunci cind ai o frica enorma de a nu pierde pe cineva, un sentiment la care cedezi mai usor decit vrei. Ai incredere in persoana, stii ca iti aprtine, stii ca esti pe prim-plan la el, insa o mica neintelegere, si incepe un adevarat razboi intre voi. 
E gelozie, desi e placut sa simti cind cineva-ti poarta de grija, si vrea sa fii doar alui, oricum ai acea teama in suflet, sa nu-l pierzi, din cauza unei mici probleme, sa-l pierzi, pentru totdeauna. Desi crezi, ca stiindu-i fiecare pas, controlindu-l la fiecare clipa, stiidu-i fiecare pas, e paranormal, e imposibil de trait, uiti de libertatea persoanala, si asta-i un mare "-" in relatii. Se iubesc, se iubesc poate prea mult, se iubesc incontinuu, insa o fac cu omare teama de a nu se pierde, de a il tine doar pentru tine, nici nu-i permiti sa mai respire normal, sa nu mai priveasca in jur, vrei toata atentia doar pentru tine. 
E gelozie, e nebunie, insa e iubire, pentru ca nu simti acest sentiment oricarui trecator prin drumul vietii, simti acest sentiment pentru persoana pe care o iubesti, la nebunie, si faci intr-adevar adevarate nebunii, pentru a fi sigura ca e doar al tau. Desi urim acest sentiment, putin cit de putin il iubim, pentru ca aratindu-l, persoana intelege ca o dorim doar pentru noi. 
Vrem sa stim tot, unde, cu cine, cum, cind, ce-a  facut...toate amanuntele, sa nu ne scape ceva, sa nu ramanem in urma, sa stim totul la orice ora a zilei.
E gelozie, care poate duce de la iubire, in ura, care, poate sa duca la consecinte, care te face sa innebunesti. 
E gelozie, care, e pur si simplu gelozie, e teama pe care-o porti in suflet.
Desi, il urasti in unele momente, dupa citeva clipe, realizezi ca-l  iubesti din ce in ce mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu